Els primers cinquanta quilos de la millor tomaca del Perelló es venen per 3.050 euros en una subhasta solidària

Ha guanyat la subhasta el grup Artesans de l'Arròs, un club de tretze restaurants de Cullera que haurà de decidir per a quina ONG destina els diners

Les millors tomaques del Perelló
Les millors tomaques del Perelló / À Punt NTC

L'Ajuntament del Perelló i la Cooperativa Unipro del Perelló ha celebrat aquest dijous a l'Hotel Westin de València la tradicional subhasta solidària de la primera collita de la temporada de la tomaca del Perelló, de fama internacional.

Són els primers cinquanta quilos de la collita i a més una selecció de les millors tomaques del Perelló. Aquest producte exclusiu s'ha subhastat per 3.050 euros, és a dir, a 61 euros el quilo.

Representants de l'hostaleria i associacions s'han interessat per aquest producte de qualitat i han participat en una novena subhasta solidària, que ha sigut disputada.

Finalment, ha guanyat el grup Artesans de l'arròs, un club de tretze restaurants de Cullera. Ara aquest club haurà de decidir per a quina ONG va destinat els diners d'aquesta primera collita de tomaques del Perelló.

Amb aquesta subhasta la Cooperativa Unipro del Perelló inicia la temporada de la tomaca del Perelló, que es cultiva de manera artesanal i sostenible dins del parc natural de l'Albufera.

També et pot interessar

stats