Peníscola, elegida per a brillar més que mai aquest Nadal

La localitat del Baix Maestrat ha sigut la vencedora del concurs de la marca Ferrero Rocher per a ser il·luminada durant aquest Nadal

Imatge d'arxiu del castell de Peníscola
Imatge d'arxiu del castell de Peníscola / À Punt NTC

Després d'una renyida final, Peníscola (Baix Maestrat) i el seu mercat nadalenc han sigut proclamats guanyadors de la huitena edició de Juntos brillamos más, una competició nadalenca de la marca de bombons Ferrero Rocher.

Ha sigut la votació popular la que ha donat la victòria a la localitat, que havia arribat a la final juntament amb el poble de Briviesca, a Burgos, i així, dissabte que ve, 18 de desembre, Ferrero Rocher encendrà les llums de Peníscola.

Entre les activitats i esdeveniments programats per a aquestes dates també hi haurà concerts amb temàtica nadalenca, la rebuda de Papa Noel i la popular cavalcada dels Reis Mags.

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut agrair el premi i considera "una oportunitat extraordinària de compartir la nostra il·lusió aquest Nadal amb tot el país"; indica, a més, que "suposarà un abans i un després per a nosaltres" perquè "el nostre Nadal mediterrani es posa en valor al costat de les nostres tradicions".

Segons Franco Martino, director de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de Ferrero Ibérica, a Peníscola ha destacat "l'amabilitat i hospitalitat dels seus habitants, així com el sentiment de pertinença a la comunitat que atresoren".

I és que nombroses personalitats han volgut afegir-se a la campanya per a sumar vots. Polítics, artistes, esportistes i influencers han volgut mostrar el seu suport a Peníscola compartint vídeos en les xarxes socials. És el cas del president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, del cantant Miki Núñez, la periodista d'À Punt Chus Lacort o l'exconcursant de Masterchef Maribel Gil, entre molts altres.

Amb aquesta iniciativa s'espera que Peníscola tinga una major visibilitat a escala global que repercutisca en el seu reconeixement nacional, en l'augment del turisme i en una millora de l'economia.

També et pot interessar

stats