Peníscola acull l'Assemblea dels Pobles més Bonics d'Espanya

La delegació espanyola està integrada per més de 100 pobles, entre els quals hi ha, a més de Peníscola, Morella, Vilafamés, Culla i el Castell de Guadalest

Representants dels pobles integrants en el castell de Peníscola
Representants dels pobles integrants en el castell de Peníscola / Víctor Vidal

El municipi de Peníscola (Baix Maestrat) és la seu aquest cap de setmana de la IX Assemblea dels Pobles més Bonics d'Espanya. Un acte que acull a la Ciutat en la Mar la delegació de l'agrupació a Espanya, així com els representants dels més de cent municipis convocats i que integren el selecte grup.

Després d'haver cancel·lat la cita anual de l'any passat a conseqüència de la pandèmia, enguany es reprén l'activitat amb aquest esdeveniment que va començar divendres coincidint amb el Dia Nacional dels Pobles més Bonics d'Espanya.

Assemblea dels Pobles més Bonics d'Espanya al castell de Peníscola
Assemblea dels Pobles més Bonics d'Espanya al castell de Peníscola / Víctor Vidal

En aquesta trobada anual es reuneixen els representants dels municipis espanyols que integren aquesta xarxa, de la qual formen part, a més de Peníscola, els municipis valencians de Morella (Ports), Vilafamés (Plana Alta), Culla (Alt Maestrat) i el Castell de Guadalest (Marina Baixa). L'objectiu de la reunió, donar compte de l'activitat de l'associació i afrontar i planificar les activitats i accions per a l'anualitat següent.

L'agrupació la integren més de 100 pobles a escala nacional i 700 a escala mundial, per això, per a l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, "és un orgull que Peníscola siga reconegut com un d'ells". Per a finalitzar l'assemblea, el diumenge els assistents podran conéixer el patrimoni local de la mà dels guies de l'àrea de Turisme de Peníscola.

També et pot interessar

stats