La patronal de transportistes continua sense desconvocar l’atur per Nadal perquè no avancen les negociacions

Ha manifestat la voluntat de negociar fins a l'últim moment i que esperen rebre una resposta del govern abans de Nadal

Diversos camions cirulant per una carretera
Diversos camions circulen per una carretera / Alberto Ortega (Europa Press)

El Comité Nacional de Transport per Carretera (CNTC) ha reiterat aquest dilluns la posició de mantindre l'atur convocat per als dies 20, 21 i 22 de desembre, després d'una reunió amb representants del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en què no hi ha hagut avanços significatius.

La CNTC repeteix així el que va afirmar després de l’última reunió dijous passat, en considerar que la proposta del Ministeri quedava lluny dels objectius marcats. A més, en un comunicat que ha emés, critica que la secretària d'Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Isabel Pardo de Vera, no s'ha presentat a la reunió, convocada per ella mateixa.

No obstant això, la trobada ha sigut amb representants del Ministeri i de la patronal. El Comité de Transportistes ha mantingut "de manera uniforme la seua línia reivindicativa, sense que s'haja produït cap avanç respecte als assumptes plantejats en les negociacions".

En aquest context, el CNTC ha manifestat la voluntat de negociar "fins a l'últim moment". Per això ha decidit mantindre l'atur convocat per a abans de Nadal a l'espera "de rebre una proposta del govern que atenga les seues reclamacions".

També et pot interessar

stats