Presó per a l'home acusat de retindre la parella i el fill de dos anys a Alcossebre

La jutgessa també ha acordat suspendre la pàtria potestat de l'home sobre el menor, li ha prohibit el règim de visites i l'obliga a pagar una pensió d'aliments

Moment en què el detingut abandona els jutjats de Vinaròs
Moment en què el detingut abandona els jutjats de Vinaròs / À Punt NTC

La titular del jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Vinaròs (Baix Maestrat), en funcions de guàrdia, ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per presumptament retindre a la força la seua parella i el fill de dos anys durant dos mesos en un aparthotel d'Alcossebre, d'on han sigut alliberats per la Guàrdia Civil.

El detingut queda investigat en una causa oberta inicialment per un delicte de lesions agreujades, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que indiquen que la jutgessa també ha dictat mesures cautelars civils respecte al fill menor de la parella.

En concret, ha acordat la suspensió de l'exercici del dret a la pàtria potestat per a l'home així com la prohibició de règim de visites i li ha imposat l'obligació de pagar una pensió d'aliments.

La instrucció de les diligències continuarà a partir d'ara en un altre jutjat de la mateixa demarcació que té atribuïdes les competències en matèria de violència sobre la dona

Cas de violència de gènere

La delegada de govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha assegurat aquest dissabte que hi ha indicis per pensar que es tracta d'un cas de violència de gènere.

Bernabé ha indicat que la Guàrdia Civil va rebre una petició de la policia francesa, després que una dona denunciara la desaparició de sa mare amb la sospita de segrest o retenció il·legal.

Els agents espanyols "van trobar una parella amb una criatura, que va resultar ser la dona que estaven buscant i van procedir a detindre el marit", ha assenyalat la delegada.

La víctima va alertar els agents que es trobava retinguda il·legalment per la parella, que li pegava constantment i que estaven allotjats allí des de nit de Nadal.

Després de ser assistida pels serveis mèdics al lloc, va ser traslladada a l'Hospital Comarcal de Vinaròs en companyia del fill, de dos anys.

També et pot interessar

stats