Alliberen a Alcossebre una dona i el fill de dos anys, segrestats per la parella de la víctima des de la nit de Nadal

L’home, de 36 anys i amb antecedents per violència de gènere a França, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere

Alliberen a Alcossebre una dona i el fill de dos anys, segrestats per la parella de la víctima des de la nit de Nadal / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha alliberat una dona i al seu fill de dos anys en un aparthotel d'Alcossebre (Alcalà de Xivert), on feia vora dos mesos que els havia segrestat la parella de la víctima.  L’home, de 36 anys i amb antecedents per violència de gènere a França, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Va ser una filla de la víctima, resident a França la que dijous passat va denunciar que la seua mare havia estat detinguda il·legalment per una altra persona per tràfic de drogues i que es trobava en un hotel d’Alcossebre. 

A través del Centre de Control Policial i Duaner de la Jonquera, la Guàrdia Civil va rebre de part de la Policia Judicial francesa l'avís de la denúncia i la possible ubicació de la víctima.

Una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar a l'hotel i es va entrevistar amb tot el personal allotjat, i va localitzar en l'últim pis un home acompanyat d'un xiquet de dos anys.

En ser preguntat si hi havia algú més, aquest va mostrar als guàrdies civils la documentació d'una dona, com ell, de nacionalitat francesa. Per a verificar que no hi havia cap problema, aquesta persona va accedir voluntàriament a deixar-hi entrarper a comprovar l'estat de la possible víctima.

Dins de l'habitació, van observar una dona en un sofà llit que presentava un aparent mal estat físic i un elevat nerviosisme. Mentre un dels agents atenia i entretenia el xiquet, un altre s'entrevistava amb la víctima, que va alertar que es trobava detinguda il·legalment per la parella, que li pegava constantment i que estaven allotjats allí des de nit de Nadal.

La dona va declarar que no es podia moure ni alçar del llit perquè li havien pegat colps a la cama, i els va mostrar als agents de la Guàrdia Civil les blaüres i els signes evidents de maltractament físic greu.

Els agents van detenir a l'home de 36 anys i parella sentimental de la víctima de 45 anys, com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

La víctima va ser assistida pels serveis mèdics al lloc i, posteriorment, traslladada a l'Hospital Comarcal de Vinaròs en companyia del fill de dos anys.

L'actuació l'ha duta a terme la Guàrdia Civil de Benicarló, Alcalà de Xivert, la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Castelló i l'equip de la Policia Judicial de Vinaròs

També et pot interessar

stats