La jutgessa envia a presó el jove detingut per l'assassinat a ganivetades d'un home a l'Eliana

Investiguen si hi ha algú més implicat i si darrere hi ha un mòbil econòmic o una venjança per l'acarnissament amb la víctima, que va rebre 22 ganivetades

El jove detingut en el moment d'arribar als jutjats de Llíria
El jove detingut en el moment d'arribar als jutjats de Llíria / À Punt NTC

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria ha decretat aquest dijous l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança del jove detingut per la seua presumpta relació amb l'assassinat a ganivetades d'un home al seu xalet de l'Eliana, un crim que es va produir fa una setmana.

L'arrestat, que ja ha arribat als jutjats de Llíria, coneixia la família, ja que és nóvio d'una de les filles de la persona morta. La Guàrdia Civil creu que ell podria ser l'autor material del crim.

Per als agents del grup d'homicidis, les característiques de la mort feien pensar en algú de l'entorn familiar. En un primer moment es va detindre la germana de la víctima, que vivia en una casa pròxima dins de la mateixa parcel·la i va ser qui va avisar la Policia Local.

La filla del mort també la va acusar d'haver matat son pare. Però després de declarar en seu judicial va quedar en llibertat amb mesures cautelars.

Poc després es detenia aquest jove de 23 anys i que manté una relació amb la filla del mort. A més té antecedents per violència domèstica, per haver agredit sa mare.

La investigació se centra ara a aclarir si hi ha algú més implicat en aquest crim i si darrere hi ha un mòbil econòmic o una venjança per l'acarnissament amb la víctima, que va rebre 22 ganivetades. 

També et pot interessar

stats