Paralitzen per segona vegada el desnonament d'una mare i les dos filles a València

La PAH exigeix a la Generalitat una solució habitacional per a la família 

Un grup de membres de la PAH i altres persones a les portes de la vivenda
Un grup de membres de la PAH i altres persones a les portes de la vivenda / À Punt NTC

El desnonament d'una mare i les filles a València s'ha tornat a paralitzar este dimarts, en esta ocasió, fins al 15 de juliol. El 23 d'abril ja es va suspendre després de la sol·licitud del Comité de Drets Econòmics, Socials i Culturals de l'ONU.

Una trentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) s'han concentrat a les portes de la finca i han negociat amb la comitiva judicial, que ha arribat a les 10:00 h. Mentrestant, intentarà que es concedisca una vivenda a esta família. Lola, de 29 anys, té dos filles de tres i sis anys que no estaven presents per a evitar que visqueren este moment de tensió.

La PAH ha convocat una concentració este dimecres a les 11:30 hores a la porta de la Generalitat per a demanar-li al president Carlos Mazón una vivenda per a Lola i les filles.

L'Ajuntament de València ha informat que està en procés de baremació i preveu acabar a la fi de l'estiu. Des de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA) han assegurat que estan treballant per a garantir una alternativa habitacional.

També et pot interessar

stats