"No paga la pena jugar-se la vida per un selfie”, així va ser el rescat de la jove de Benidorm

À Punt ha pogut parlar amb el jove socorrista que va rescatar la xica després de caure a l’aigua intentant fer-se un selfie

Així va ser el rescat de la xica que va caure del mirador de Benidorm per fer-se una selfie / À Punt NTC

Aquest dimarts una turista ucraïnesa va caure des del mirador del Castell de Benidorm (Marina Baixa), a 25 metres d’altura per damunt de la mar. 

Afortunadament per a la jove, l’alfassí Alejandro Ortiz, socorrista a la platja de Benidorm, li va salvar la vida en rescatar-la i traure-la de l’aigua ràpidament. 

Hem parlat amb ell i ens ha relatat que el rescat no va ser fàcil perquè les ones l’espentaren contra les roques, i li causaren una lleu desorientació i ferides a les cames. A més, recorda perfectament la ràbia i la impotència de no poder acostar-se a ella perquè les onades l’espentaven en sentit contrari. 

Malgrat això, tot va eixir bé. Alejandro va arribar a la jove accidentada i la va poder traure de l’aigua. Ara es recupera a l'Hospital d'Alacant del politraumatisme i del pneumotòrax causats per la caiguda, i el seu heroi particular li recomana fer un pensament, ja que “no paga la pena jugar-se la vida per un selfie i pels m'agrada”. 

També et pot interessar

stats