Ingressa a l'hospital després de caure del mirador de Benidorm mentre es feia un selfie

L'equip mèdic li ha fet els primers auxilis i, encara que la situació era greu, ha aconseguit estabilitzar-la

Mirador de Benidorm

Aquest dimarts una jove de 26 anys ha ingressat en estat crític després de caure des del mirador del Castell de Benidorm quan es feia un selfie amb una amiga. La turista es va precipitar pel penya-segat, d'uns 30 metres d'altura, i va caure a l'aigua.

Immediatament després de caure, els socorristes que es trobaven en la platja de llevant van accedir per mar al lloc on havia caigut, i van aconseguir retirar la xica de les roques i dur-la al port. La jove va ser atesa pocs minuts després pel SAMU, qui li va practicar els primers auxilis, va aconseguir estabilitzar-la i traslladar-la en estat crític a l'Hospital General d'Alacant.

L'accident no és un cas aïllat: l'aposta per l'impossible, però també els descuits mentre es pengen continguts en xarxes socials estan darrere d'altres casos recents amb resultats fatals. Fa unes setmanes, la popular usuària de TikTok turca Kubra Dogan va perdre la vida després de caure al buit quan gravava un vídeo per a la popular plataforma de continguts. També a casa nostra, fa dos anys un selfie li va costar la vida a dos turistes britànics en caure d'una barana a Oriola Costa.

També et pot interessar

stats