Els pacients de Covid als hospitals valencians representen quasi el doble que fa una setmana

Sanitat ha informat hui de 998 nous casos i 4 defuncions. Actualment hi ha 244 persones ingressades, 24 d’elles a les UCI

Un sanitari treballa en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI)
Imatge d'arxiu d'un sanitari que treballa a la unitat de vigilància intensiva (UCI)

Els indicadors epidemiològics continuen empitjorant a la Comunitat Valenciana. La pressió hospitalària ha crescut un 89,15 % en els últims set dies, és a dir, pràcticament s’ha multiplicat per dos. Així, si dimarts passat hi havia 129 persones ingressades a causa de la Covid-19, aquest dimarts són 244.

A més, ha augmentat també el nombre de persones ateses a les unitats de cures intensives. Actualment són 24,8 més que fa només set dies. 

Pel que fa als contagis, la Conselleria de Sanitat n'ha informat de 998 de nous, que fan ascendir a 409.855 el total de positius registrats fins ara. Així, la mitjana mòbil setmanal ha tornat a pujar per onzé dia consecutiu i se situa en 1.270,43 casos. 

També creix el nombre de casos actius. Ahir se superaren els 10.000 per primera vegada des de finals de febrer i hui són 10.901.

La xifra més tràgica, la de les defuncions, augmenta també després que Sanitat ha notificat quatre nous decessos, un corresponent al mes de juny i un altre als últims set dies. Així, han mort 7.461 valencians i valencianes des que va començar la pandèmia.

Dels brots registrats en les últimes 24 hores, dos són de grans dimensions, és a dir, tenen 10 o més casos associats. Ambdós es localitzen a València i tenen origen social. L'un afecta 11 persones i l'altre, 16. 

També et pot interessar

stats