Obrin les oficines per a demanar ajudes pels incendis

Ja poden començar a rebre i tramitar les peticions d'ajudes dels municipis afectats en els incendis forestals de Begís, la Vall d'Ebo, les Useres, Petrer, Olocau i Calles

Imatge dels danys per l'incendi de Begís
Imatge dels danys per l'incendi de Begís / Julio Valera Lluesma (GVA)

Les dues oficines de resposta integral a l'emergència creades per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, situades a Begís i a la Vall d'Ebo, obrin aquest dimecres les portes.

D'aquesta manera, ja poden a començar a rebre i tramitar les peticions d'ajudes dels municipis afectats en els incendis forestals de Begís, la Vall d'Ebo, les Useres, Petrer, Olocau i Calles.

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències coordinarà totes les actuacions dels diferents departaments del Consell i amb la resta de les administracions públiques.

Les sol·licituds presentades per part de la corporació local seran avaluades per l'Oficina Única Postemergència, a la qual correspondrà efectuar una estimació econòmica, que s'elevarà a la Comissió Interdepartamental, per a la posterior aprovació per part del Consell.

Segons ha informat la Generalitat, l'execució de les mesures que hi corresponga podrà dur-se a terme a través del procediment d'inversió directa o pel procediment de concessió directa.

S'ha establit un termini de 30 dies perquè la corporació local dels municipis afectats puga presentar les estimacions de danys d'infraestructures i béns públics i dels danys de les instal·lacions i infraestructures agràries o d'altres sectors econòmics diferents dels forestals.

També et pot interessar

stats