Nules acomiada el xic mort per l’atac de la seua gossa mentre hi continuen les investigacions

L'Ajuntament haurà de decidir què fer amb l’animal, que es trobava censat i amb els papers vigents

Nules està commocionada per l'atac mortal d'una gossa al seu amo, un xic de 26 anys / À Punt NTC

La població de Nules (Plana Baixa) ha celebrat aquest dilluns a la vesprada el soterrar del cos del xic atacat per la seua gossa pit bul. La població encara està commocionada per l'atac mortal al seu amo, un xic de 26 anys. A l'espera dels resultats de l'autòpsia, el jutjat número 5 de Nules s’ha fet càrrec del cas mentre continuen les investigacions, per a aclarir per què la gossa va atacar el jove.

Els fets van ocórrer el divendres a la nit, quan el xic estava a soles a casa dels seus pares, amb l’animal. Segons fonts de la investigació, s’estudia la possibilitat que el jove, que sofria epilèpsia, haguera patit una síncope abans de ser atacat per la mascota.

La gossa en qüestió es troba a hores d’ara custodiada per l’Ajuntament, concretament en una gossera especialitzada a Vinaròs. El consistori ha confirmat a À Punt Notícies que la gossa estava registrada en el cens, el que implica que tindria tots els permisos en regla i vigents. Més avant, el jutge haurà de decidir què cal fer amb l’animal. 

També et pot interessar

stats