El nou Bo Viatge es demanarà a partir del dia 20 i cobrirà el 60% del preu

L'entrada en vigor d'aquest nou programa deixa sense efecte la llista d'espera del programa anterior

el Bo El Bo Viatge 2023 compta amb un pressupost de 15 milions d'euros
el Bo El Bo Viatge 2023 compta amb un pressupost de quinze milions d'euros
25 de novembre 2022 - 13:33

El ple del Consell ha aprovat el decret del Bo Viatge 2023, que compta amb un pressupost de quinze milions d'euros, es podrà sol·licitar a partir del dia 20 de desembre i cobrirà el 60% del cost de l'estada en establiments adherits fins a 600 euros.

El Bo Viatge consisteix en incentius a persones residents a la Comunitat Valenciana per a viatjar dins de la mateixa comunitat fora de temporada alta, en concret, per els períodes compresos, d'una banda, del 16 de gener al 31 de maig del 2023 i, d'una altra, del 18 de setembre al 22 de desembre del 2023.

El programa començarà a les 10:00 hores del pròxim dimarts 20 de desembre del 2022 i estarà vigent, de manera ininterrompuda, fins a les 10:00 hores del 30 de novembre del 2023.

L'entrada en vigor d'aquest nou programa deixa sense efecte la llista d'espera del programa anterior, referent al 2022, així com qualsevol inscripció que es realitze fora del període anteriorment assenyalat.

Novetats el 2023

L'ajuda serà del 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d'estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament turístic, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

A més de l'allotjament, les persones beneficiàries del Bo Viatge podran afegir a la reserva altres serveis que també comptaran amb la bonificació, com la manutenció (màxim mitja pensió), tractaments de salut i benestar, activitats esportives, excursions i activitats d'animació, i aparcament.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes les persones majors d'edat, empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i que s'inscriguen en el programa estant al corrent de les seues obligacions tributàries i en la Seguretat Social.

Cada persona física únicament podrà ser beneficiària d'una ajuda dins del període de vigència del programa, i una vegada assignat el seu codi promocional del Bo Viatge, tindrà deu hàbils per a formalitzar la reserva en qualsevol dels establiments turístics adherits al programa.

Les sol·licituds s'hauran de realitzar únicament a través del tràmit telemàtic en la plataforma de tramitació electrònica de la Generalitat mitjançant la sol·licitud de cita prèvia, que s'iniciarà el pròxim 20 de desembre, i el tràmit d'inscripció en l'hora i dia indicats, que requerirà certificat i signatura electrònica.

Podran adherir-se les agències de viatges, així com els establiments d'allotjaments turístics inscrits en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana, com hotels, blocs i conjunts d'apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d'habitatges d'ús turístic.

També et pot interessar

stats