El ninot de Sèneca-Autobusos se salva de les flames

L'escena del mariner dels artistes José Gallego i Manuel Algarra és el ninot indultat de les Fogueres 2018.

El ninot indultat de les Fogueres de Sant Joan 2018 pertany a la foguera Sèneca-Autobusos
El ninot indultat de les Fogueres de Sant Joan 2018 pertany a la foguera Sèneca-Autobusos / Isabel González

Per votació popular, amb 1.647 vots, el ninot de la comissió Sèneca-Autobusos se salvara aquestes Fogueres de les flames. El ninot indultat de la categoria adulta és un mariner trist que té com a lema "Els homes també ploren". 

Els més de 6.000 alacantins que han participat en la votació també han indultat el ninot infantil de la foguera La Ceràmica. El resultat s'ha conegut passades les nou de la nit quan s'ha acabat el recompte de vots que havia començat a les set i mitja de la vesprada entre una gran expectació. Els crits i els aplaudiments han omplit la Llotja del Peix d'Alacant quan el president de la Comissió Gestora ha telefonat als presidents de les fogueres guanyadores que estaven esperant el resultat a peu d'urna.

Poc abans s'havia conegut el resultat de la votació d'un jurat professional que atorga els premis als millors ninots de cada categoria, tant adulta com infantil. La foguera Sèneca-Autobusos ha fet doblet i ja en porta dos, ja que el seu ninot també ha sigut elegit com el millor de la categoria especial adulta. El ninot presentat per la foguera de les Carolines Altes s'ha emportat el primer premi de la categoria especial infantil.

L'Exposició del Ninot ha estat oberta des del passat 24 de maig fins aquesta vesprada. En total, hi han participat 98 ninots adults i 90 infantils.

També et pot interessar

stats