Naix un xiquet en un domicili de Benifaió amb l'assistència telefònica d'una metgessa del CICU

La facultativa ha donat indicacions a la dona i el marit sobre com procedir fins que arribaren els serveis mèdics d'emergència

Un nounat agafa el dit de la seua mare en imatge d'arxiu
Un nounat agafa el dit de la mare, en imatge d'arxiu / Europa Press

Una dona de 32 anys ha donat a llum un xiquet aquest dimarts en un domicili de Benifaió (Ribera Alta) amb l'assistència telefònica d'una metgessa del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Al voltant de les 8:15 hores d'aquest dimarts ha entrat un avís en el CICU amb el qual alertaven que una dona estava a punt de donar a llum un xiquet al seu domicili de Benifaió. Al lloc s’ha mobilitzat una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). 

Una metgessa coordinadora del centre s'ha posat en comunicació telefònica amb la dona i el marit i els ha donat indicacions de com procedir fins que arribaren els serveis mèdics d'emergència.

Quan la unitat del SAMU ha arribat a l'habitatge, el xiquet ja havia nascut i l'equip mèdic ha procedit a extraure la placenta. Han traslladat la mare i el nadó a l'Hospital de la Ribera d'Alzira, en l'ambulància de Suport Vital Avançat.

També et pot interessar

stats