Naix el tercer fill dels ducs de Cambridge, un xiquet de 3,8 quilos

El Regne Unit dóna la benvinguda al nou membre de la família reial.

Els ducs de Cambridge ixen de l'hospital
Els ducs de Cambridge ixen de l'hospital / EFE

Només 7 hores després de donar a llum el seu tercer fill, Kate Middleton ha abandonat l'Hospital St. Marys de Londres. La duquessa de Cambridge, la criatura i el príncep Guillem han posat davant dels centenars de periodistes de tot el món que esperaven el moment de l'eixida a les portes de l'hospital.   

Kate Middelton ha donat a llum el tercer fill a les onze del matí, un xiquet que ha pesat 3,8 kg. Des del palau de Kensington han anunciat, en un comunicat a través de Twitter, que els dos es troben bé. 

S'espera que en breu s'anuncie el nom del xiquet, qui ha nascut al mateix hospital on van nàixer els germans, George i Charlotte, de quatre i dos anys. La duquessa de Cambridge havia ingressat a primera hora del matí, segons s'ha explicat des del palau. Com en les altres dues ocasions, els pares no van voler saber amb antelació el sexe i han elegit un part natural dins de la maternitat de l'hospital. 

El xiquet és el cinqué en la línia de successió al tron d'Anglaterra, precedit pel seu avi Carles, el príncep de Gal·les; per son pare Guillem, el duc de Cambridge; i pels seus germans, el príncep George i la princesa Charlotte. El nou membre de la família reial també tindrà el títol de príncep. Però, per primera vegada en la història i gràcies a una llei de 2013 que va introduir la igualtat de gènere en la successió, la princesa Charlotte no es vorà relegada pel seu germà. 

És el sisé besnét de la reina Isabel II, qui ha celebrat el 92 aniversari aquest cap de setmana.  

També et pot interessar

stats