Cap municipi valencià ha superat els cinquanta positius l'última setmana

Només cent localitats han registrat nous casos de coronavirus i tretze han comptabilitzat morts

Tub de laboratori amb mostra positiva per coronavirus
Tub de laboratori amb mostra positiva per coronavirus / Reuters

El descens de la incidència acumulada de coronavirus a la Comunitat Valenciana es nota també en la distribució territorial del virus, que aquesta setmana ha afectat només 100 municipis, mentre que en les últimes actualitzacions n'hi havia més de 120.

A més, els números són particularment baixos, ja que la ciutat més afectada és València, amb 50 casos, la xifra més baixa des de l'inici de l'any.

També superen la desena de casos Castelló de la Plana, amb 27 positius, Aldaia i Torrevella, amb 17; Vila-real, 14; i Alacant, Elx i Utiel, amb 10 casos.

D'altra banda, s'han detectat 9 contagis a Albal i Oriola; 8 a Xiva; 6 a Bétera i Dénia; 5 a Benissa, Borriana, Borriol, l'Eliana, Montserrat, Real, Sagunt, Sedaví i Torrent; i 4 a Alcàsser, el Campello, Manises i Sant Vicent del Raspeig.

17 morts en 13 localitats

En total, s'han comptabilitzat i assignat al seu corresponent municipi un total de 17 defuncions. N'hi ha 4 a València i dos a Alacant.

Castelló de la Plana, Elda, l'Alfàs del Pi, la Vila Joiosa, Oriola, Orpesa, Petrer, Rossell, Sant Vicent del Raspeig, Saix i Xeraco lamenten una defunció.

També et pot interessar

stats