Multen 30 estudiants per una festa il·legal a la residència Collegiate Marina Real de València

La Policia Nacional va dissoldre la reunió en una habitació d'aquest col·legi major ubicat al barri del Cabanyal-Canyamelar.

Imatge de la residència d'estudiants Collegiate Marina Real

La Policia Nacional ha intervingut la passada matinada de dissabte a diumenge una festa il·legal celebrada a la residència d'estudiants Collegiate Marina Real, al barri del Cabanyal-Canyamelar de València, després de rebre una telefonada a les 12.30 de la nit.

Un total de 30 joves estaven reunits en una de les habitacions del col·legi major, sense respectar les mesures sanitàries contra la Covid-19. En total, els agents han imposat 61 multes: 30 per no portar mascareta, 30 per la celebració de la festa i una per desobediència i resistència a l'autoritat.

Una de les residents amb què ha parlat À Punt ha comentat que, tot i que no va escoltar res la passada nit, "tal vegada hi havia una xicoteta festa en una de les habitacions". Segons aquest testimoni, el 80% dels estudiants del Collegiate Marina Real són estrangers, majoritàriament d'origen britànic i nord-americà.

Aquest és el segon col·legi major de la ciutat de València en què els agents han intervingut per a dissoldre una festa que reunia un grup de joves sense mascareta i que ignoraven la distància de seguretat. Fa dos mesos, abans de les vacances de Nadal, la Policia Nacional va entrar a la residència d'estudiants Galileo Galilei per a desallotjar una festa il·legal amb més de 200 participants.

No era la primera vegada que ho feia. En aquest centre es va organitzar el mes d'octubre una altra festa multitudinària que va acabar amb el confinament de tots els residents.

La residència Collegiate Marina Real ocupa l’antic edifici de la Conselleria de Medi Ambient, entre els carrers de Francesc Cubells i Mariano Cuber, en el límit entre els barris del Cabanyal-Canyamelar i el Grau.

També et pot interessar

stats