Moren un ciclista i una motorista en dos accidents a Orpesa i Almassora

La tercera víctima mortal de dimecres s'ha registrat per la matinada en bolcar un camió en l'autovia A-31 a l'altura de Petrer (Vinalopó Mitjà)

La N-340 al seu pas per Oropesa
L'N-340 al pas per Orpesa / Google Maps (Europa Press)

Dues persones han perdut la vida aquest dimecres en les carreteres de les comarques del nord de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un ciclista i d'un motorista, segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat.

El ciclista ha mort en ser atropellat quan circulava per l'N-340 al pas per la localitat castellonenca d'Orpesa (Plana Alta). El sinistre ha ocorregut passades les 18:00 hores i fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un SAMU, que únicament ha pogut confirmar la defunció. L'home anava indocumentat, raó per la qual no s'ha pogut determinar cap dada més, han apuntat les mateixes fonts.

D'altra banda, una dona ha mort en un accident en l'N-340 a l'altura del polígon industrial d'Almassora (Plana Alta). En l'accident s'han vist implicats una moto i un camió i ha mort una dona de 40 anys. El SAMU sols ha pogut confirmar la defunció de la motorista, sempre segons fonts de Sanitat.

D'altra banda, també a Almassora (Plana Alta) i a escassos metres d'aquest segon accident, s'ha registrat una col·lisió entre un camió i una altra moto. En l'accident ha resultat ferit el conductor de la moto, de 26 anys, que ha sigut traslladat a l'Hospital General de Castelló amb traumatisme cerebral.

La tercera víctima mortal a les carreteres de dimecres s'ha registrat per la matinada a Petrer. Un home búlgar de 62 anys ha mort en bolcar el camió en el qual viatjava en l'autovia A-31 a l'altura de Petrer, segons ha explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu) i la Guàrdia Civil. L'accident s'ha produït mentre l'home conduïa en sentit Madrid, però, en eixir el camió pel marge esquerre de la carretera, ha bolcat en la calçada de l'altre sentit, la qual cosa ha provocat el tancament de la carretera sentit Alacant durant unes hores.

També et pot interessar

stats