Moren dues persones ofegades a Benidorm i Xilxes

Una de les víctimes és una dona que estava ingressada des de dissabte a l'Hospital General de Castelló i l'altra és un home que es trobava a la platja de Ponent

Un vehicle del Samu, en una imatge d'arxiu
Un vehicle del Samu, en una imatge d'arxiu / CICU

Dues persones han perdut la vida aquest cap de setmana i aquest dilluns a platges de la Comunitat Valenciana. Una de les víctimes és una dona que va morir a l'UCI de l'Hospital General Universitari de Castelló, on havia sigut ingressada després de ser assistida per ofegament a la platja de Xilxes, a la Plana Baixa. La segona víctima ha mort ofegada aquest dilluns a la platja de Ponent de Benidorm, a la Marina Baixa.

La dona ofegada a Xilxes va ser rescatada dissabte passat per efectius del Consorci Provincial de Bombers amb una embarcació i va ser assistida pels mitjans d'emergències al lloc del succés, des d'on la van traslladar a l'Hospital General Universitari de Castelló.

Per la seua banda, a Benidorm, el succés s'ha produït cap a les 10:40 hores, quan s'ha alertat el CICU que havien tret de l'aigua un home inconscient a la platja de Ponent. El personal del servei de socorrisme de la platja ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista. L'assistència sanitària no ha pogut fer res per salvar la vida del banyista.

També et pot interessar

stats