Morella atorga la Creu de Santa Llúcia als Bombers i Protecció Civil de Castelló

El premi posa en valor el seu paper en la protecció del municipi davant la pandèmia del coronavirus

Morella atorga la Creu de Santa Llúcia als Bombers i Protecció Civil de Castelló

L'Ajuntament de Morella ha fet entrega aquest dissabte de la Creu de Santa Llúcia als equips de bombers voluntaris i de Protecció Civil de la Diputació de Castelló com a reconeixement pel seu treball durant la pandèmia de Covid-19.

Durant mesos, els voluntaris van assumir la responsabilitat de proveir d'alimentació i medicaments la gent gran i els malalts oncològics per a protegir-los de la pandèmia. A més, també s'han fet càrrec dels trasllats de vacunes a Morella i de desinfectar els espais públics més concorreguts.

La Creu de Santa Llúcia és la màxima distinció que atorga el consistori morellà a les persones i col·lectius més destacats i rellevants del municipi, en tots els àmbits.

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha agraït l'immens reconeixement que suposa aquest premi per a tot el Consorci i també per a la Diputació i ha felicitat a totes les persones integrants dels Bombers i Protecció Civil per "ser el viu exemple del millor que pot oferir l'humà, la generositat".

També et pot interessar

stats