Morant sobre Feijóo: “Un mentider no pot presidir Espanya”

La cap de llista al Congrés per València, considera que el líder del PP va anar a destrossar el debat amb Pedro Sánchez

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, al costat dels candidats a Congrés i Senat per Castelló
La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, al costat dels candidats a Congrés i Senat per Castelló / Europa Press

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista al Congrés per la província de València, Diana Morant, ha assenyalat aquest dimecres que el candidat del PP a la Presidència del govern, Alberto Núñez Feijóo, es va presentar al debat amb el president del govern, Pedro Sánchez, "sense cap proposta” i que com pensava que no podia guanyar “amb les regles del joc netes, va anar a destrossar el debat amb mentides". "Des del meu punt de vista, un mentider no pot ser president d'Espanya", ha sentenciat.

Morant s'ha pronunciat així davant els mitjans durant la visita que a les obres de l'accés al port de Castelló de la Plana acompanyada de membres de les candidatures al Congrés i al Senat de la província de Castelló. Una visita que ha fet perquè el seu partit és l’únic que pot anar a una obra de 330 milions d’euros que suposarà una infraestructura demandada històricament per la província de Castelló, com és l'accés sud al port de Castelló, ha subratllat.

Així mateix, la ministra s'ha referit a una altra infraestructura que considera "clau", com és el corredor mediterrani, sobre el qual ha destacat que també ha sigut reimpulsat pel govern de Pedro Sánchez, i que hi ha un 75% de l'obra executant-se i un 100% en projecte. Ha recordat que són dos projectes que el PP va deixar en un calaix i el govern de Pedro Sánchez ha tirat avant perquè són infraestructures prioritàries.

Morant també ha valorat que les dades de l'IPC i la inflació tornen a situar Espanya com el primer país de l'eurozona amb una inflació per sota del 2%, una informació que es publica l'endemà del que ha considerat de debat ple de mentides i enganys, i en el que ha dit que Feijóo es presentava sense cap proposta.

La ministra ha lamentat que Feijóo no volia dir que Espanya ha tingut la capacitat per a contindre la inflació molt millor que altres països a la Unió Europea "perquè hem posat polítiques valentes damunt de la taula, que han baixat els preus”. En aquest sentit, ha esmentat la solució ibèrica, una mesura que Feijóo va dir que anava a ser derogada per la Unió Europea i que ell mateix derogarà, mentre que, segons Morant, el que vol fer Europa és copiar-la per a la resta de països perquè ha sigut molt beneficiosa.

També et pot interessar

stats