Dol a Gandia per la mort d'un xiquet mentre s'entrenava a futbol

El xiquet, futbolista prebenjamí de la CE Beniopa, va ser traslladat a l'hospital, on només van poder certificar la seua defunció

Camps de futbol Roís de Corella
Camps de futbol Roís de Corella / Ajuntament de Gandia

Un futbolista prebenjamí del CE Beniopa, una localitat del terme municipal de Gandia, va morir aquest dijous mentre s'entrenava amb els seus companys als camps de futbol Roís de Corella de la capital de la Safor.

Malgrat els esforços del personal de l'equip i els serveis mèdics que es van personar per a atendre'l, Edward, de set anys, va ser traslladat a l'Hospital de Gandia, on només van poder certificar la seua defunció.

El menut es va colpejar el cap amb un company, poc després va caure desplomat i els equips mèdics no van poder fer res per a salvar-li la vida. L'autòpsia revelarà si el colp va ser la causa de la mort sobtada.

El club de futbol ha emés un comunicat oficial en el qual han assegurat que és "un dia molt complicat" per a tots els que formen part del UD Beniopa, i que no troben paraules per a descriure el que senten.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, a través del seu president Salvador Gomar, ha fet un comunicat per a testimoniar el "més profund condol per la trista i sobtada defunció d'un jugador prebenjamí".

També et pot interessar

stats