Mor un presumpte traficant de marihuana a Alaquàs quan fugia de la policia

Set persones més han sigut detingudes, segons avança el diari Levante-EMV

Nau on es trobava la granja industrial de marihuana
Nau on es trobava la granja industrial de marihuana / À Punt NTC

Un presumpte traficant ha mort la matinada d’aquest dissabte en caure des de la teulada d'una nau industrial a Alaquàs (Horta Sud) utilitzada per al cultiu de marihuana. L’home, de 25 anys, fugia de la Policia, juntament amb altres set presumptes narcotraficants que han sigut detinguts, segons informa Levante-EMV.

Al voltant de la una de la matinada, la Policia Local d’Alaquàs va detectar un moviment estrany en una de les naus del polígon del Bovalar que va desencadenar la investigació, per a la qual van demanar reforç de la Policia Local de Xirivella.

En caure un home des de la teulada de la nau, els agents van sol·licitar un servei mèdic d'urgència i la presència dels bombers, per a poder accedir a la teulada, fet que va evidenciar l’existència d’una granja industrial de marihuana.

Mentre l’equip mèdic arribava al punt on jeia el cadàver del jove, la Policia arrestava set presumptes traficants que s’amagaven en cobertes de naus pròximes al magatzem. Segons Levante-EMV, els set homes formaven part de la colla que havia d'extreure la marihuana ja llesta per a ser enviada amb tota probabilitat cap a l'est i el nord d'Europa.

També et pot interessar

stats