Mor un home a Xàbia en caure el seu cotxe per un penya-segat

El vehicle s'ha precipitat entre les cales de la Granadella i Ambolo, una zona amb nombroses pesqueres. 

Imatge d'arxiu de la Cala Ambolo a Xàbia
Imatge d'arxiu de la Cala Ambolo a Xàbia / Turisme Xàbia
Marc Gomar
27 de març 2021 - 20:06

A les 12:30 del matí, un pescador ha donat avís de la caiguda d'un cotxe al mar des d'un penya-segat entre les cales de la Granadella i Ambolo a Xàbia (Marina Alta), segons han confirmat a À Punt Mèdia l'Ajuntament de Xàbia i la Guàrdia Civil. El cotxe s'ha precipitat des del carrer de la Perdiu, des d'on s'accedeix a les nombroses pesqueres existents a la zona.

En principi, es desconeixia si hi havia algú a l'interior del vehicle, cosa que han pogut confirmar esta vesprada els submarinistes del Grup d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, que han pogut traure el cadàver amb l'ajut de la Policia Local i la Creu Roja. El conductor ha mort a conseqüència de l'accident.

Després de l'avís, l'embarcació de la Policia Local ha acudit als peus del penya-segat. Els socorristes de la Creu Roja, després de submergir-se, han confirmat que es trobava a uns quants metres de profunditat, però l'oli del motor del vehicle ha dificultat esbrinar si hi havia algú a l'interior. Alhora, una parella de la Guàrdia Civil i de la Policia Local ha descendit pel penya-segat, on han pogut recuperar el para-xocs i la matrícula, que hi havien quedat penjant i que permetran saber el nom del propietari del vehicle. L'accident s'està investigant.

També et pot interessar

stats