Mor un home de 77 anys ofegat a Guardamar del Segura, quarta víctima en 48 hores

Al mateix municipi va morir dijous un home i divendres dos més que van entrar a la mar per a socórrer un grup de banyistes

Platja de la Roqueta, Guardamar del Segura, divendres passat
Platja de Roquetes, Guardamar del Segura, divendres passat / À Punt NTC

Un home de 77 anys ha mort este dissabte mentre es banyava en una platja de Guardamar del Segura, quarta víctima que mor ofegada a la mateixa platja en tan sols 48 hores.

Segons ha comunicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat, a les 15:30 hores s'ha rebut l'avís d'un home inconscient a qui havien tret de l'aigua, a la platja de Roquetes de Guardamar del Segura.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB, i encara que els serveis mèdics han realitzat maniobres de reanimació al banyista, no hi ha hagut resposta i finalment n'han confirmat la defunció. L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament.

Este dijous va morir un home de 68 anys, mentre que divendres van perdre la vida un home de 46 anys, polonés, i un altre de 52, britànic, que havien entrat a la mar per a socórrer un grup de banyistes que inicialment no podia eixir de l'aigua pels corrents.

D'altra banda, els metges del SAMU han estabilitzat aquest dissabte un home de 69 anys amb símptomes d'ofegament a la Vila Joiosa (Marina Baixa).

Els serveis d'emergència han tingut coneixement del succés a les 09:40 hores, quan s'ha informat de la necessitat d'assistir un home al qual havien tret de l'aigua els banyistes inconscient a la platja de la Basseta de l'Oli.

Un equip del SAMU s'ha desplaçat al lloc i el metge ha estabilitzat el banyista, a qui han traslladat posteriorment a l'Hospital Marina Baixa de la localitat amb símptomes d'ofegament.

També et pot interessar

stats