Mor un home de 72 anys després de patir una enganxada d'un bou a Almassora

L'equip d’À Punt ha sigut increpat i insultat quan cobria els fets en directe a l'informatiu nit

Bous a Almassora, en arxiu
Bous a Almassora, en arxiu / Ajuntament d'Almassora
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
05 d'octubre 2022 - 20:04 Actualitzat: 05 d'octubre 2022 - 22:19

La Comunitat Valenciana suma una altra víctima mortal en les festes de bous al carrer. Un home de 72 anys, veí de Vila-real, ha mort aquest dimecres a la vesprada després de patir una enganxada a Almassora (Plana Alta) i ser traslladat a l’Hospital General de Castelló. Es tracta de la novena víctima en els bous al carrer des del principi d’any, rècord històric a la Comunitat Valenciana des que hi ha registres. 

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el bou ha enganxat l’home i l’ha colpejat contra els barrots. Col·laboradors taurins i la Policia Local l’han traslladat a la infermeria del recinte taurí on l’ha atés un equip sanitari, que ha decidit traslladar-lo a l’hospital. Fonts del centre sanitari han assegurat que, en arribar, han practicat maniobres de recuperació sense èxit a l’home, que finalment ha mort a l’hospital. 

Davant dels fets, l'Ajuntament d'Almassora ha acordat la suspensió de tots els actes previstos per a aquesta nit de les Festes de la Mare de Déu del Roser, que aquesta setmana celebra la localitat. Per als pròxims dies, hi ha programats tres actes taurins dijous; tres, divendres, i cinc més dissabte. 

L'alcaldessa, Merche Galí, ha traslladat el condol a la família de la víctima i ha convocat un minut de silenci per a dijous a les 12:00 hores. 

Increpen una periodista d'À Punt quan cobria els fets

Durant el directe de l’informatiu nit d’À Punt Notícies a Almassora, la periodista Nereida Sarrión i la càmera Clara Sanjuán ha sigut increpades i insultades per un grup de persones quan relatava els fets. Aquest grup de persones també ha tirat a terra part de l’equip tècnic d'À Punt. 

També et pot interessar

stats