Mor un home de 33 anys i un altre pateix policontusions en una col·lisió triple a Oliva

El ferit, de 66 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia

Ambulància del SAMU
Ambulància del SAMU / Europa Press

Un home de 33 anys ha mort aquest dimecres en una triple col·lisió. En l'accident ha resultat també ferit un altre dels ocupants dels vehicles implicats. La col·lisió s'ha produït cap de les 14:15 hores a la carretera N-332, al terme municipal d’Oliva (Safor), segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, un helicòpter medicalitzat i una unitat de SVB després de rebre l'avís.

L'equip mèdic del SAMU ha practicat la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització a un home. La maniobra no ha resultat i la víctima de 33 anys ha mort al lloc de l’accident.

Els serveis mèdics també han assistit un altre home, de 66 anys, per policontusions. Posteriorment, ha sigut traslladat a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, en l'ambulància de suport vital bàsic.

Dos ferits més en accidents de moto

A més, un home de 49 anys ha resultat ferit en patir un accident ocorregut cap a les 15:30 hores amb la moto al terme d'Elx (Baix Vinalopó). El motorista ha sigut atés per politraumatisme.

D'altra banda, a la Nucia (Marina Baixa), un motorista de 30 anys ha resultat també ferit amb politraumatisme en un accident entre una moto i un camió al carrer de la Serra del Cabeço d'Or. El SAMU l'ha estabilitzat i l'ha evacuat a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

També et pot interessar

stats