L'Ajuntament de Novelda ha preparat una campanya impactant per a evitar accidents de trànsit

Un muntatge perquè la gent siga conscient, durant aquestes festes, que la conducció no és compatible mai amb el consum d’alcohol o drogues

Exemple de les instal·lacions exposades als carrers de Novelda / À Punt NTC
21 de desembre 2022 - 21:57

L’Ajuntament de Novelda ha preparat un muntatge al carrer amb cotxes accidentats, víctimes mortals i el rastre d’ampolles d’alcohol destrossades. Una posada en escena que vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de la sobrietat a l’hora de posar-se al volant.

Amb aquesta instal·lació tan cridanera, l'Ajuntament de Novelda pretén reduir el nombre d'accidents de trànsit que tenen com a origen la ingestió d'alcohol o de drogues. Ara que comença Nadal, volen recordar les dramàtiques conseqüències que té conduir amb els efectes de l'alcohol. El tinent d’alcalde explica que “és una cosa que no han de fer i que està en joc la nostra vida i la de les persones que també comparteixen la via amb nosaltres.”

Per això, en aquesta instal·lació es pot veure un cotxe sinistrat, una víctima ensangonada i tot envoltat de botelles d'alcohol. Els veïns reconeixen l'impacte de la campanya i creuen que pot ser positiva: “Molt bé, perquè jo crec que fa falta perquè hi ha molts bojos a la carretera”. Els veïns també han comprovat l’efectivitat de l’actuació. “Sobretot si es veu així com s’ha fet, tindrà un impacte important”.

La Policia Local de Novelda anuncia que, a més, durant aquestes setmanes es multiplicaran els controls d'alcoholèmia i s'incrementarà el nombre d'agents de servei.

També et pot interessar

stats