Un conductor positiu en alcoholèmia mata tres persones en perdre el control a Castelló de la Plana

Un home de 20 anys també ha resultat ferit i l'han traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló

Imatge d'arxiu del cotxe sinistrat
Imatge del cotxe sinistrat / À Punt NTC

Tres persones han mort aquest divendres a la vesprada en un atropellament múltiple a l’avinguda de l'Alcora, a Castelló de la Plana. Segons han informat fons de la Policia Local, un vehicle ha eixit de la via per causes que encara es desconeixen, i ha arreplegat les persones que circulaven per la vorera. Les tres persones que han mort eren una veïna de la localitat de 79, que en el moment dels fets baixava el fem, i un home de 63 i una dona de 70 anys que feien cua en l’estanc. 

Dues persones més han resultat ferides, entre elles el conductor i l'acompanyant , i han sigut traslladades a l'Hospital General Universitari de Castelló. Pel que fa al copilot, es tracta d'un home de 20 anys que presentava politraumatisme. 

El conductor, també ferit i de 24 anys, ha donat positiu en alcoholèmia i l'han detingut. Veïns de Castelló han explicat a À Punt Notícies que poc abans de l'accident han vist el vehicle sinistrat fent avançaments a tota velocitat pels carrers de la ciutat. 

El Servei d'Urgències ha atés les dues persones ferides. Després de l'observació, han vist que no tenien lesions de gravetat, i han rebut l'alta mèdica.

Al lloc dels fets s’han desplaçat una dotació dels bombers de Castelló, tres ambulàncies i dues unitats de Suport Vital Avançat. La Policia Local s'ha fet càrrec de la investigació.

Castelló decreta tres dies de dol

L'Ajuntament de Castelló ha decretat tres dies de dol oficial en senyal de "dol i solidaritat" amb les famílies de les tres persones mortes que han sigut atropellades. A partir d'aquesta mateixa vesprada, la bandera de la ciutat oneja a mitja asta en tots els edificis municipals durant tres dies, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Així mateix, s'han suspés els actes oficials organitzats per l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats