Mor el tinent coronel de la Guàrdia Civil a qui va disparar l'home atrinxerat en un poble de Valladolid

L'agent veterà ha estat quatre dies hospitalitzat en estat greu després de rebre un tir al cap des de dins de la vivenda on s'havia tancat l'assassí

Un moment de l'operació policial en què detingueren l'assassí de Santovenia de Pisuerga
Un moment de l'operació policial en què detingueren l'assassí de Santovenia de Pisuerga / Europa Press

Pedro Alfonso Casado, el tinent coronel de la Guàrdia Civil que divendres passat va rebre un tir al cap de l'home que s'havia atrinxerat a Santovenia de Pisuerga (Valladolid) després d'assassinar un veí, ha mort finalment a l'Hospital Clínic, on estava ingressat. El desenllaç fatal ha arribat quatre dies després de rebre el dispar que el va deixar greument ferit i ha sigut finalment mortal. Fonts de la investigació apunten que l'estat de salut de la víctima havia empitjorat en les últimes 24 hores.

Els fets es remunten al divendres 1 de juliol, quan un individu va matar a tirs un altre home al municipi val·lisoletà i posteriorment va tancar-se durant tretze hores a sa casa amb un hostatge. Al final va entregar-se a les autoritats, que el detingueren, però en el transcurs de la negociació per a persuadir-lo que eixira de la vivenda va arribar a disparar al cap contra un dels efectius que integraven l'operatiu policial i li va provocar una ferida greu. 

Després de quatre dies entre la vida i la mort, Pedro Alfonso Casado no ha pogut recuperar-se de les lesions i ha faltat aquest dimarts. Des de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils han volgut retre-li homenatge amb un emotiu missatge difós a través de les xarxes socials. 

També et pot interessar

stats