Mor ofegat un nadó de díhuit mesos en la piscina d'un xalet de la Nucia

Fins al domicili s’ha desplaçat un helicòpter medicalitzat amb un equip mèdic, que només ha pogut confirmar la mort del menor

Foto d'arxiu d'una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB)
Foto d'arxiu d'una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) / Europa Press

Un nadó de díhuit mesos ha mort ofegat aquest divendres en la piscina d’un xalet de la Nucia (Marina Baixa). Al voltant de les 10:00 hores s’ha alertat al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) que havien tret de l’aigua un xiquet inconscient en la piscina del domicili. 

El CICU ha mobilitzat l'helicòpter medicalitzat amb base a Alacant, una unitat de Suport Vital Bàsic i un equip mèdic d'atenció primària. L'equip mèdic de l’aeri li ha realitzat la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres de recuperació, però només n'ha pogut confirmar la mort.

És la segona mort en una piscina a la Comunitat Valenciana en menys de deu dies. El passat 3 de maig una dona de 59 anys va morir en caure dins d'una piscina buida en una urbanització de Torrent, a l'Horta Sud. 

La Guàrdia Civil ha explicat que la família del nadó és d'origen britànic i que la Policia Judicial de l'institut armat ja ha obert una investigació, encara que tot apunta que ha sigut un accident mentre la mare del xiquet es trobava amb els altres tres germans del menor que ha mort.

També és el segon accident fatal d'un menor menut aquesta setmana. El dimecres passat, una xiqueta de tres anys va perdre la vida a Torrevella en caure accidentalment des d'un sisé pis.

També et pot interessar

stats