Mor una xiqueta de tres anys en caure d'un sisé pis a Torrevella

La mare estava en el pis cuidant un altre fill menor en el moment del tràgic accident

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU a Alcant
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU a Alacant / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de maig 2023 - 10:17 Actualitzat: 10 de maig 2023 - 10:40

Una xiqueta de tres anys ha mort a Torrevella després caure accidentalment d'edifici. Segons han confirmat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i la Guàrdia Civil aquest dimarts, va ser la vespra, cap a les 19:15 hores, quan va entrar l'avís que hi havia una menuda tombada prop de la piscina d'una urbanització del municipi. La principal hipòtesi és que va caure des del balcó d'un sisé pis d'un apartament.

En el moment del tràgic sinistre, la mare es trobava en la casa cuidant un altre fill menor, han assenyalat fonts de la Benemèrita. En un moment determinat, la xiqueta va caure des del balcó a un pati interior.

Fins al lloc indicat es va desplaçar un dispositiu sanitari format per una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic. L'equip mèdic va practicar la reanimació cardiopulmonar avançada a la víctima i altres tècniques per a estabilitzar-la per a, posteriorment, traslladar-la a l'Hospital de Torrevella. Malauradament, la menor va faltar en arribar.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a aclarir les circumstàncies del tràgic succés, segons han indicat fonts de l'institut armat a Europa Press.

També et pot interessar

stats