Mor ofegat un adolescent a la séquia del Xúquer a Guadassuar

Els bombers van rebre l'avís sobre les 23:00 hores, però en arribar al lloc dels fets, al terme de Guadassuar, no van poder fer res per salvar-li la vida

Efectius dels bombers durant la intervenció, aquesta matinada / Consorci Provincial de Bombers de València

Un adolescent ha mort a última hora d'aquest divendres arrossegat per l'aigua a la Séquia Reial del Xúquer, al municipi de Guadassuar (Ribera Alta) segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar membres del Consorci, després de rebre l'avís, al voltant de les 23:00 hores, que un adolescent havia estat arrossegat per l'aigua a la Séquia Real del Xúquer.

A la zona es va desplaçar un dispositiu de cerca i rescat amb el Grup de Rescat GERA del Consorci, dues dotacions de bombers dels parcs de Silla i Catarroja i comandaments de Torrent i Alzira.

Després de localitzar la persona, els membres del GERA van haver d'accedir a l'aigua per a extreure'l a una zona segura. Els bombers van fer-li les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que se'n van fer càrrec els mitjans sanitaris que, finalment, van confirmar la seua mort.

Es tracta de la segona intervenció similar dels bombers en aquesta setmana, després que el dia anterior, el dijous, un home de 59 anys morira ofegat i la seua filla, de 15, fora rescatada amb vida al riu Túria, a la zona de la Presa a Manises.

També et pot interessar

stats