Un home mor ofegat a la Presa de Manises quan intentava rescatar la filla

El progenitor s’ha llançat perquè el corrent arrossegava la menor i una jove també s’ha tirat a l’aigua per ajudar-los, però ell no ha pogut eixir viu

Els serveis sanitaris i els bombers tracten de reanimar el pare de la menor en el paratge de la presa de Manises
Els serveis sanitaris i els bombers tracten de reanimar el pare de la menor, al paratge de la Presa de Manises / Consorci de Bombers de València

Un home de 59 anys ha mort ofegat al Túria, al paratge de la Presa de Manises, després d'haver-se llançat per a salvar la filla, a qui arrossegava el corrent. Quan han arribat els bombers, l’home ja havia mort.

En veure que la menor, de 15 anys, era arrossegada, el pare i una jove que passejava el gos per aquest paratge de l’Horta Sud s’han llançat a rescatar-la. Inicialment havien aconseguit agafar-se els tres per a intentar eixir de l'aigua, però la força de l’aigua els ha fet soltar-se.

Tot i això, la jove ha pogut arribar a la vora, mentre que l'adolescent ha quedat agafada a una de les parets. En canvi, son pare no ha aconseguit véncer el corrent i no ha pogut eixir.

Quan han arribat els bombers de l'Eliana i Paterna han aconseguit traure la menor amb l’ajuda d’una escala, però ni ells ni els serveis sanitaris que s’han desplaçat a aquesta zona perillosa per al bany han pogut reanimar son pare. L'adolescent ha sigut atesa per un atac d'ansietat.

També et pot interessar

stats