Mor ofegada una dona de 63 anys en una platja de Benicàssim

21 persones han mort per ofegament en espais aquàtics de la Comunitat Valenciana en 2019, huit en el mes juliol.

Mor ofegada una dona de 63 anys en una platja de Benicàssim
Mor ofegada una dona de 63 anys en una platja de Benicàssim

Una dona de 63 anys ha mort aquest dimecres ofegada a la platja d'Heliòpolis, a Benicàssim (Plana Alta), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Al voltant de les 10.30 hores han alertat al CICU que havien tret de l'aigua una dona inconscient amb símptomes d'ofegament. Al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha fet maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la banyista, però no hi ha hagut resposta.

Busquen un banyista desaparegut a Dénia 

Des d'aquest dimarts busquen un banyista desaparegut a la platja dels Molins, a Dénia. La veu d'alarma la va donar un familiar de l'home en veure que no tornava. Aquest dimecres han représ els treballs de recerca del desaparegut amb l'ajuda d'un helicòpter de Salvament Marítim.

21 morts per ofegament a la Comunitat Valenciana en 2019

21 persones han mort per ofegament en espais aquàtics de la Comunitat Valenciana en 2019, huit en el mes de juliol. Segons l'Informe Nacional d'Ofegaments que elabora la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, a Espanya s’han registrat 180 víctimes mortals fins al 15 de juliol. 

Només durant la primera quinzena de juliol han mort ofegades en espais aquàtics 41 persones, fet que suposa quasi tres ofegaments cada dia. L’any passat en el mateix període van morir 36 persones, per la qual cosa s’ha registrat un increment del 14%.

També et pot interessar

stats