Mor a l'hospital l'home apunyalat per l'ex de la seua parella a València

El presumpte agressor assetjava la dona, de la qual s'havia separat feia tres anys, i tenia vigent una orde d'allunyament

Els sanitaris assisteixen la víctima abans de traslladar-lo a l'hospital en ambulància
Els sanitaris assisteixen la víctima abans de traslladar-la a l'hospital en ambulància / À Punt NTC

L'hospital La Fe de València ha informat de la mort de l'home de 36 anys que aquest dissabte va ingressar en estat greu després que el va apunyalar l'ex de la seua parella sentimental.

Els investigadors apunten a una motivació masclista: el presumpte homicida, de 40 anys, feia temps que assetjava l'exparella, amb qui havia trencat la relació fa tres anys, i tenia vigent una orde d'allunyament. Tenien un fill de cinc anys en comú.

Presumptament, el detingut va atacar l'home amb un ganivet a les portes d'un bingo del barri de Torrefiel de València, on havia quedat amb la parella, que no va arribar a presenciar l'agressió. La víctima va rebre diverses ferides per arma blanca que li feren perdre molta sang i defenent-se també va ferir l'agressor en una cama.

A l'home es van assistir els sanitaris primer en un centre de salut, on l'estabilitzaren fins que va arribar una ambulància que el va traslladar a La Fe. Finalment no ha pogut superar les greus ferides, que li van afectar els òrgans vitals.

També et pot interessar

stats