La violència masclista podria ser el mòbil de l’apunyalament a València

La policia investiga si l'agressor feia ja setmanes que assetjava l'exnóvia i parella actual de l'home ferit en estat crític

Els dos homes durant la baralla a les portes d'un bingo de l'avinguda del Doctor Peset Aleixandre de València / Imatges cedides per Levante-EMV

A ganivetades, a plena llum del dia i enmig del carrer. Ha passat a les portes d'un bingo de l'avinguda del Doctor Peset Aleixandre de València i el mòbil de l'atac és, segons tots els indicis, la violència masclista. El presumpte agressor intentava apunyalar l'actual company sentimental de la seua exparella.

La policia investiga si l'agressor feia ja setmanes que assetjava l'exnóvia i parella actual de l'apunyalat més greu. L'agredit va intentar defendre's i també hauria ferit a la cama l'agressor.

Després d'intercanviar punyalades, els dos homes s'han separat. A un d'ells l'han atés inicialment en una ambulància que s'ha trobat al carrer i que ha parat poc abans que caiguera desmaiat. Al segon ferit l'han auxiliat a més de cent metres. Al lloc dels fets s'han traslladat ambulàncies del SAMU i un suport vital bàsic. Als dos els han traslladat a l'Hospital La Fe de València, un d'ells en estat crític després d'haver perdut molta sang.

També et pot interessar

stats