Un home assassina la dona de 81 anys a Madrid

És la víctima que fa 20 de la violència masclista enguany

Concentració contra la violència masclista que va acollir la plaça Major de Madrid fa menys d'una setmana
Concentració contra la violència masclista que va acollir la plaça Major de Madrid fa menys d'una setmana / Juanjo Martín (Efe)

La dona de 81 anys, del barri de Moratalaz de Madrid, a qui el presumptament el marit ha colpejat amb un martell, ha mort aquest dimecres. L'agressor, de 84 anys, va ferir la dona aquest dimarts de vesprada i, posteriorment la víctima, va ser traslladada a l’hospital, on finalment ha faltat. 

Els agents van acudir al domicili on van ocórrer els fets després de rebre l'alerta del veïnat. L’home ja ha sigut detingut. 

La delegació del govern espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat que es tracta d’un cas de violència masclista. A més, han informat que la víctima no tenia ni fills ni filles menors d'edat i no existien denúncies prèvies per violència de gènere contra el presumpte agressor.

Aquesta dona és la víctima que fa 20 de la violència de gènere a Espanya i la cinquena de Madrid enguany. El nombre de dones assassinades per violència de gènere a Espanya ascendeix a 1.098 des de 2003, quan es van començar a comptabilitzar aquests casos.

Les dones que se senten agredides poden demanar ajuda al telèfon 016 o escriure un WhatsApp al número 600 000 016. 

També et pot interessar

stats