Monòver promou el civisme a ritme de Luis Fonsi i Demi Lovato

'Per una ciutat cada vegada més neta' és el nom de la campanya municipal

Monòver promou el civisme a ritme de Luis Fonsi i Demi Lovato

L'Ajuntament de Monòver ha llançat una campanya, per a conscienciar la ciutadania sobre la importància de mantindre net el municipi. I ho ha fet mitjançant un simpàtic vídeo que es pot visualitzar a la seua pàgina de Facebook es pot visualitzar a la seua pàgina de Facebooki que té tots els ingredients per a fer-se viral. En ell, un grup de veïns i veïnes canta, amb la lletra canviada i en valencià, una versió del famós tema "Échame la culpa" de Luis Fonsi i Demi Lovato.

"Tots i totes som responsables de l'estat de la nostra ciutat", diu l'ajuntament en la seua publicació, que en un parell de dies ja ha sigut compartida vora 600 vegades i compta amb 20.000 reproduccions. "Arreplegar els excrements de les nostres mascotes, fer ús de les papereres i els contenidors, respectar l'entorn... són xicotetes accions que fan possible una ciutat més neta, acollidora i habitable. Monòver pertany a tots i totes, i amb un gest senzill podem contribuir a posar-la cada vegada més bonica", conclou el text de la campanya anomenada 'Per una ciutat cada vegada més neta'. 

La cançó ha sigut interpretada pel grup local L'Onque Pere el Bandero amb adaptació de la lletra a càrrec de Paco Corbí. En ella han participat desinteressadament diversos veïns i veïnes de la localitat, com també un regidor i un policia municipal. "Estem molt contents. No ens esperàvem aquesta repercussió, però les xarxes socials són així, no?", ens comenta amb sorpresa Marian Díez, directora d'aquest col·lectiu constituït fa huit anys amb la intenció de recuperar cançons del patrimoni oral de Monòver.  

"Volíem fer una campanya més cridanera per a conscienciar els ciutadans respecte a la neteja del poble", ens diu Verònica Amat, regidora de Serveis de Monòver. Sembla que ho han aconseguit. 

També et pot interessar