El món de la política dona el condol per la mort d'un jove al festival Medusa

Representats de tot l'arc parlamentari han expressat la consternació pels fets

El recinte del Medusa Festival a Cullera després que el fort vent fera volar parts de l'escenari
El recinte del Medusa Festival a Cullera després que el fort vent fera volar parts de l'escenari / Natxo Frances (Efe)
13 d'agost 2022 - 11:41

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat aquest dissabte el seu condol a la família i els amics de la persona morta en el Medusa Festival de Cullera i ha lamentat el "terrible accident" que, segons ha escrit en el seu compte de Twitter, "ens commociona a tots".

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha escrit també en aquesta xarxa social: "Molt pendents de l'evolució dels ferits en el Medusa Festival de Cullera i de tindre més dades del que ha ocorregut. El meu condol més sincer a la família del jove que ha perdut la vida amb l'enfonsament fatal d'una part de l'escenari".

La vicepresidenta Aitana Mas, també ha tingut unes paraules per a les persones pròximes a la víctima mortal i ha posat l'accent en el dany que "no és només físic" i en la importància de la "curació mental".

En aquesta línia també s'han expressat les síndiques de Ciutadans, Ruth Merino; Unides Podem, Pilar Lima i Vox, Ana Vega. Totes han coincidit a desitjar una ràpida recuperació a les 40 persones ferides a causa de l'accident.

També et pot interessar

stats