Els millors dolços de Sant Dionís es troben a les pastisseries Galán i La Rosa de Jericó

El comerç d'Albal obté el primer premi del Gremi de Forners i Pastissers, i el local de València el de Mestres Sucrers.

El comerç d'Albal obté el primer premi del Gremi de Forners i Pastissers, i el de València, el de Mestres Sucrers

S'acosta la festa de Sant Dionís, el Nou d'Octubre, i les pastisseries valencianes es preparen per a l'ocasió. La pastisseria Galán d'Albal, a l'Horta, ha guanyat el primer premi del Gremi de Forners i Pastissers. L'altre gremi, el de Mestres Sucrers, també ha fet públic el seu veredicte i ha guardonat la pastisseria La Rosa de Jericó com a millor aparador.

Aquesta última és una de les pastisseries més antigues de València i cada any s'emporta algun dels premis del Gremi de Mestres Sucrers. Enguany s'ha inspirat en la ceràmica valenciana per a decorar les vitrines del local.

Els mocadors i els tradicionals dolços de massapà omplin de colors els aparadors, i l'obrador treballa sense descans perquè la mocadorada arribe a totes les llars. L'ametla i el sucre són la base d'un treball fet a mà de manera tradicional per a elaborar fruites exquisides i verdures de l'horta, acompanyades de l'emblemàtica piuleta i el tronador.

També et pot interessar

stats