Les millors aplicacions per a anar a la platja

Conéixer la previsió meteorològica, l'estat de la mar, la temperatura de l'aigua o l'accessibilitat a aquests paratges és possible amb la tecnologia.

Les millors aplicacions per a anar a la platja
Les millors aplicacions per a anar a la platja

Amb la calor arriben els dies lliures. Busquem la sensació de l'arena als nostres peus, la frescor de la brisa a la cara o descansar la mirada en el blau de la mar que mai acaba. La platja es converteix en estiu en l'oasi on refugiar-se de les altes temperatures. Hi ha d'aigües blaves, turqueses, superfícies de pedra, d'arena blanca o groga, com el sol que les calfa. Ara bé, com saber on trobar aquella que s'adapta millor a les nostres necessitats? La tecnologia ens pot donar la resposta.

Hi ha diferents aplicacions per a tindre informació actualitzada de l’estat de les platges. Així, per exemple, tenim iPlaya , iBeach o Playea, plataformes en què es poden consultar informacions com ara la previsió de l’oratge, la temperatura de l’aigua, així com localitzar les platges més pròximes a la nostra ubicació, o veure serveis que s’ofereixen a les mateixes, activitats d’oci o accessibilitat.

Un altre element important és conéixer l’estat de les marees. També hi ha aplicacions que donen esta informació: Tu Marea, que permet consultar ràpidament les marees de l’Atlàntic i Cantàbric o iMAR. Una altra és Banderas Azules Playas, que permet buscar les millors platges amb este distintiu. A més, en el web de Creu Roja hi ha un buscador que permet trobar les platges que tenen accés per a persones amb algun tipus de discapacitat. I talent valencià per a l'albirament de meduses: Medusapp elabora un mapa en temps real amb la localització d'aquests animals. 

També et pot interessar

stats