La millor paella del món la cuinen dos mexicans

Rogelio Castañón ha guanyat la 61a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana que s'ha celebrat a Sueca

Guanyador de la 61a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana / Ajuntament de Sueca

Croucus Servicios Gastronómicos, el càtering de Rogelio Castañón, de Mèxic, ha sigut el guanyador del premi a millor paella del món en la 61a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca (Ribera Baixa). Un primer premi, entregat per l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, dotat amb un pergamí commemoratiu i 2.500 euros.

El certamen ha oferit aquest diumenge una cita gastronòmica internacional en què s'ha lloat el plat valencià per excel·lència.

En aquesta convocatòria han participat 41 professionals de dotze països diferents, que han lluitat per a obtindre el títol de millor paella del món cuinant la recepta tradicional del certamen, en les mateixes condicions i amb els mateixos ingredients, en l'emblemàtic Passeig de l'Estació, que ha tornat a acollir el concurs.

A l'edició d'enguany d'aquest concurs s'han sumat tres restaurants del municipi: Bar Restaurant Galiana, Restaurant Sequial 20 i El Rebost Restaurant. A més, s'han presentat cuiners provinents de negocis d’hostaleria del Palmar, València, Tavernes de la Valldigna, Alcoi, Gandia, Setaigües, Algemesí, Meliana, Alzira, Serra i Paterna. També han assistit professionals d’establiments de Palma, Tenerife, Terol o Madrid. Quant als estrangers, Sueca ha tingut cuiners de Mèxic, Alemanya, França, Austràlia, Japó o els Estats Units. 

També et pot interessar

stats