Milers de persones sol·liciten en minuts el bo viatge 2023 en l'obertura de les inscripcions

L'ajuda de la Generalitat cobrirà el 60% del cost dels serveis turístics, amb una estada mínima de dues nits consecutives, fins a un màxim de 600 euros

El primer torn per a gaudir del Bo Viatge és del 16 de gener fins al 31 de maig
El primer torn per a gaudir del bo viatge és del 16 de gener al 31 de maig / À Punt NTC

Aquest dimarts s'ha obert el nou termini de sol·licituds per a demanar el bo viatge de la Comunitat Valenciana, que el 2023 es podrà gaudir del 16 de gener al 31 de maig, i del 18 de setembre al 22 de desembre. Al llarg del matí ja s'hi han inscrit milers de persones. De fet, en només quinze minuts s'han registrat 50.000 peticions per a iniciar el tràmit telemàtic.

Les inscripcions es poden fer des de les 10:00 hores en la pàgina web del programa. Hi ha dos tràmits: el primer consisteix en una cita prèvia per a fer la inscripció, que no requereix firma electrònica.

Una vegada obtinguda, s’ha de tramitar la inscripció a l'hora i el dia indicats, procés per al qual caldrà el certificat o la firma electrònica. Cal estar al corrent en el pagament de deutes tributaris i amb la Seguretat Social.

El bo viatge 2023 el poden demanar totes les persones majors d'edat i empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana. Es preveu que es beneficien unes 160.000 persones.

L'ajuda de la Generalitat cobrirà el 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d'estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives al mateix allotjament turístic, fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

Fins ara Benidorm, Calp, València, Finestrat i Peníscola són les destinacions més demanades per a gaudir del bo viatge.

La idea és incentivar els viatges dins del país en temporada baixa. Des del principi d'any el bo viatge 2022 ha mobilitzat més de 26,5 milions d'euros en el sector turístic de la Comunitat Valenciana fora de la temporada alta.

També et pot interessar

stats