Metrovalència comença a aplicar l'horari d'estiu, equivalent al dels dissabtes

Es manté el servei nocturn habitual dels caps de setmana i vespres de festiu

Es manté el servei nocturn habitual dels caps de setmana i vespres de festius
Les obres que afecten el tram Torrent-Castelló de la Línia 1 continuen fins al 31 d'agost / FGV

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplica des d'aquest dilluns, 31 de juliol, fins al 31 d'agost l'horari d'estiu, equivalent al que regeix els dissabtes durant la resta de l'any. Respecte al servei nocturn dels divendres, dissabtes i vespres de festiu, es manté sense modificacions durant tot el mes.

Pel que fa al servei de tramvia, la freqüència s'ha reduït des de mitjan juny, pel fet que ja no s'imparteixen classes als centres educatius i universitaris.

El tram Torrent-Castelló seguirà en obres

Fins al 31 d'agost seguiran les obres de renovació de via que des del 3 de juliol afecten el tram Torrent-Castelló de la Línia 1. A més, del 30 de juliol al 31 d'agost, l'estació Torrent Avinguda, de les Línies 2 i 7, continuarà tancada per les obres.

Per aquest motiu, es continuarà oferint el servei alternatiu d'autobús en la zona afectada, que disposa de cinc rutes diferents que comuniquen Torrent i Picassent; Torrent i Alginet; Torrent, l'Alcúdia i Carlet; Torrent, Alberic i Castelló; i Picassent, Alginet, Carlet, l'Alcúdia, Alberic i Castelló. Les freqüències de pas són les mateixes que les del servei habitual fins a Castelló: cada 45 minuts de dilluns a divendres, cada 40 minuts els dissabtes i cada 60 minuts els diumenges i festius.

Fins al 2018, l'horari d'estiu s'estenia a tot juliol i agost. El 2019 es van programar circulacions amb horaris de dissabte, però amb reforços al matí i al migdia. El 2020, en plena pandèmia, els trens tenien horaris de dies laborables només fins a les 15 hores, quan passaven a freqüències del dissabte.

El 2021 el metro va funcionar com a dies laborables durant la primera quinzena del mes, quan va passar a l'horari d'estiu pròpiament dit. Finalment el 2022 el servei ordinari es va mantindre de l'1 al 25 de juliol, quan va començar l'horari d'estiu, coincidint amb les obres de manteniment i millora de via en les línies 1, 2 i 3.

També et pot interessar

stats