Els metros entre l'Eliana i Llíria tornen a circular aquest dijous

Les obres de renovació de la via han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre totes dues estacions des del 25 de juliol

Passatgers en un vagó de Metrovalència
Passatgers en un vagó de Metrovalència / FGV

Metrovalència restituirà la circulació entre l'Eliana i Llíria aquest dijous en finalitzar les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre les dues estacions des del 25 de juliol.

Des del dijous començaran els treballs en el tram comprés entre les Carolines-Fira i Font del Gerro, també de la Línia 2. Aquest trajecte serà substituït per autobusos fins al 21 d'agost, quan està previst que finalitzen els treballs.

La resta d'actuacions en altres línies finalitzaran el 31 d'agost i permeten una millora en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat, segons informa FGV. Per a executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d'euros

En la Línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs previstos afecten des del 25 de juliol fins al 31 d'agost en el tram Alginet-Castelló i del 8 d'agost al 31 d'agost a la connexió entre l'Empalme i Bétera.

En la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) els talls del servei van començar el 25 de juliol i es prolongaran fins al 31 d'agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia-Peris Aragó.

FGV demana disculpes per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres i es recomana als usuaris que s'informen del pas dels trens en el lloc web de Metrovalència i en el telèfon gratuït 900 46 10 46, així com en xarxes socials i l'app oficial.

En cada estació de metro, FGV ha previst que hi haja informadors per a facilitar l'accés a les parades d'autobús i fer el transbordament.

També et pot interessar

stats