Meta llança Threads, la nova xarxa social competència de Twitter

Mark Zuckerberg, propietari de Meta, llançarà aquest dijous la nova xarxa social, que permetrà mantindre converses digitals en temps real

Captures de pantalla de Threads en Play Store
Captures de pantalla de Threads en Play Store / Meta

El gegant tecnològic Meta, propietari de Facebook, Instagram i WhatsApp, es disposa a llançar una nova xarxa social que es dirà Threads ('fils'), amb la qual pretén fer la competència a Twitter, que ha imposat noves restriccions als seus usuaris.

Segons informa la premsa estatunidenca, s'espera que Meta anuncie aquest dijous el llançament de Threads, que permetrà mantindre converses digitals en temps real, però l'aplicació ja està disponible a les botigues d'aplicacions com Play Store, en la modalitat d'accés anticipat.

Mark Zuckerberg, propietari de Meta, feia molt de temps que planejava el llançament d'una xarxa social de converses en línia en temps real que fera la competència a Twitter, una plataforma que, malgrat els vaivens i restriccions que ha patit des de la seua adquisició per part del multimilionari sud-africà Elon Musk, continua semblant irreemplaçable.

Imposició de límits diaris en Twitter

Recentment, Musk va anunciar la imposició de límits diaris en la quantitat de tuits que poden llegir els usuaris, la qual cosa va provocar malestar entre els seguidors de la xarxa social.

Des que Musk va comprar Twitter l'any passat, va imposar diferents fórmules per a rendibilitzar l'empresa —com cobrar pels comptes verificats— que han resultat un fiasco, per la qual cosa es va veure obligat a retornar l'estatus de “verificat” a comptes importants (per exemple, de mitjans de comunicació o influenciadors amb legions de seguidors) sense que hagen pagat per això.

També va canviar el servei de Twitter modificant l'algoritme que decideix quines publicacions són més visibles, va eliminar les regles de moderació de contingut que prohibeixen uns certs tipus de tuits i va revisar el procés de verificació que confirma la identitat dels usuaris.

En principi, l'aplicació Threads estarà connectada amb la plataforma Instagram, fet que permetrà als usuaris d'aquesta xarxa social seguir els mateixos usuaris que segueixen en la plataforma per a compartir fotografies i vídeos, mantenint el mateix nom d'usuari.

També et pot interessar

stats