Mercadona apujarà el salari dels seus 93.300 treballadors per adaptar-lo a la inflació

La cadena valenciana de supermercats ha anunciat aquesta decisió amb què vol evitar la pèrdua de poder adquisitiu

Un supermercat de la cadena valenciana
Un supermercat de la cadena valenciana / Mercadona

Mercadona apujarà el sou a la seua plantilla a partir de l'1 de gener del pròxim any per a adaptar-lo a la inflació, és a dir, amb la finalitat d'aplicar la pujada de l'IPC al tancament d'aquest exercici, que es preveu se situe al voltant del 5%, de manera que els seus empleats no perden poder adquisitiu.

"Mercadona, com fa i ha fet sempre, incrementarà el sou dels seus treballadors d'acord amb l'IPC acumulat al tancament de l'any. Per tant, una vegada el coneguem, procedirem a aplicar-ho perquè les nostres treballadores i treballadors no perden poder adquisitiu", assegura la cadena de supermercats, que empra a un total de 93.300 treballadors a Espanya.

Des de la companyia presidida per Juan Roig han ressaltat que és la seua responsabilitat com a "empresa socialment responsable" continuar aplicant iniciatives per a satisfer a les persones que conformen la seua plantilla.

L'índex de preus de consum (IPC) a la Comunitat Valenciana va pujar 1,4 punts a l'octubre en relació amb el mes anterior i va disparar la taxa interanual fins al 5,6%. A Espanya, la mitjana és dues dècimes inferior, 5,4%, quasi 1,5 punts per damunt de la taxa de setembre i el nivell més alt en 29 anys, a causa de l'encariment de l'electricitat i dels carburants, segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

També et pot interessar

stats